• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Office 8 | Windows

€ 19,90 * € 69,90 * (71,53% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 5 keer verkocht
  • BS-10888
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Office 8 | Windows"

Maak moeiteloos documenten, berekeningen en presentaties | Ashampoo Office 8

Iedereen kent alternatieven voor Microsoft Office, maar ken je ook een betaalbaar kantoorpakket dat echt volledig compatibel is met de nieuwste, maar ook met klassieke Microsoft formaten? Een kantoorpakket zonder compromissen, zonder vervelende veranderingen? Met Ashampoo Office 8 kun je sneller dan ooit documenten, berekeningen en presentaties maken. Met alle mogelijkheden en comfort die je in een modern kantoor wenst. Ashampoo Office 8 bewaart je bestanden niet ergens in een cloud, maar op je computer - waar ze thuishoren. Dit kantoor biedt precies wat je nodig hebt!

Uitstekende tekstverwerking: Schrijf
Met het moderne Word alternatief Write maak je in een handomdraai documenten van elke grootte - of het nu gaat om wenskaarten, zakelijke brieven, brochures of complete studiepapieren. Zelfs in grote documenten verlies je nooit meer het overzicht dankzij de nieuwe paginaminiaturen en klikbare inhoudsopgaven! Met de unieke objectmodus kun je afbeeldingen, tekeningen en teksten vrij in het document plaatsen. Dankzij de real-time woordteller weet je altijd de precieze omvang van je document en kun je dus "op lengte" schrijven. Professionals kunnen ook SQLite en dBASE databases gebruiken, en zelfs mail merge van XLSX bestanden. Microsoft Word-compatibele voetnoten en eindnoten in hetzelfde document maken professioneel werk op het hoogste niveau mogelijk. En dankzij het eigen gebruik van het DOCX bestandsformaat zijn je documenten altijd compatibel met Microsoft Word in alle versies. Natuurlijk kun je de voltooide documenten niet alleen afdrukken, maar ook doorgeven als PDF's of e-books.

Spreadsheet perfectie: Bereken
Met het krachtige spreadsheet Calculate kun je gemakkelijk berekeningen, tabellen en diagrammen van elke complexiteit maken. Van een eenvoudig tijdschema tot de hele financiële planning van een bedrijf, deze Excel vervanger biedt je het volledige scala aan mogelijkheden. En als er een fout in je werkblad sluipt, geven de syntaxis-accentuering en formulecontrole je snel de plaats van de fout aan. Met meer dan 350 rekenfuncties, eenvoudige tabelverwerking en enorme werkbladen met een miljoen rijen is Calculate 8 geschikt voor berekeningen van allerlei aard. Professionele functies zoals draaitabellen (met gegroepeerde elementen!) bieden geavanceerde gebruikers maximaal nut. Afdrukken na het werk kunnen perfect voorbereid worden met het nieuwe voorbeeld van pagina-einden. Calculate 8 gebruikt het XLSX bestandsformaat - net als Microsoft Excel!

Indrukwekkende presentaties: Presenteer
Present is de krachtige tegenhanger van PowerPoint. Maak eenvoudig presentaties die overtuigen. In de nieuwe versie kun je ook zelflopende diavoorstellingen maken die op elke computer kunnen worden afgespeeld zonder dat je software hoeft te installeren! Dankzij adembenemende animaties en nieuw ontworpen dia-overgangen, en een uitgekiend master page concept, ben je perfect uitgerust voor elke presentatie. Je kunt nu zo veel master layouts maken als je wilt, waarop je met een paar klikken willekeurige plaatshouders kunt plaatsen. Dit garandeert niet alleen een uniform uiterlijk van je presentatie, maar ook naadloze compatibiliteit met PowerPoint. Tal van kant-en-klare ontwerpsjablonen, die fris worden bijgewerkt en met een druk op de knop opnieuw ontworpen kunnen worden, doen het werk voor je. Geef presentaties dat tikkeltje extra met grafieken, grafieken, geluid, video's en animaties. Het nieuwe tabblad Media Ribbon maakt het beheer van deze objecten een fluitje van een cent! Omdat Present ook het populaire PPTX bestandsformaat gebruikt, is de uitwisseling met Microsoft PowerPoint volkomen naadloos. Trakteer jezelf op het kantoorpakket met de sensationele prijs-prestatie verhouding! Koop het eenmalig en gebruik het zo lang als je wilt!


Systeemeisen - Ashampoo Office 8
Computer Elke computer die de genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM minstens 2GB RAM
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren
De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.
Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem nodig.

 Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant

 

 

Verdere links naar "Ashampoo Office 8 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Office 8 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Office 8 | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 7 Home Premium Windows 7 Home Premium
€ 8,90 * € 13,23 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
NIEUW
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 26,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken